ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά το Σκακιστικό Πρωτάθλημα των Στρατιωτικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 2 έως 4 Απριλίου  στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά.

Πρωταθλητής, σημειώνοντας 9 βαθμούς και κερδίζοντας και τους 9 αγώνες του, αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Παπασημακόπουλος, της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), που υπερασπίστηκε με απόλυτη επιτυχία το τίτλο που είχε κατακτήσει και τις δύο προηγούμενες χρονιές !

Δεύτερος με 7 βαθμούς αναδείχθηκε ο Ιωάννης Τετεπουλίδης, της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) και τρίτος με 7 βαθμούς επίσης αναδείχθηκε ο Δημήτριος Βλαχόπουλος της Στρατιωτικής Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ).

Στην Ομαδική βαθμολογία, που προέκυπτε από το άθροισμα των βαθμών των τριών (3) αθλητών της κάθε Σχολής με την υψηλότερη βαθμολογία, πρώτη αναδείχθηκε η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) με 21.5 βαθμούς, δεύτερη ήταν η Σχολή Ικάρων (ΣΙ) με 18.5 βαθμούς και τρίτη η Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) με 16.5 βαθμούς.

Για να δείτε το αναλυτικό δελτίο τύπου, τις βαθμολογίες και φωτογραφίες από τους αγώνες πατήστε εδώ.