Αρχείο

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ Π.Ο.Δ.

Σας γνωρίζουμε ότι οι νέοι διαιτητές, οι οποίοι αναδεικνύονται από σεμινάρια διαιτησίας, μπορούν πλέον να εγγράφονται ηλεκτρονικά στα αρχεία της Κ.Ε.Δ. και συνεπακόλουθα στον Π.Ο.Δ. συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που έχει αναρτηθεί στο http://www.chessfed.net/ked/new-arbiter.

Την φόρμα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και παλαιότεροι διαιτητές οι οποίοι διαγράφηκαν από τον ΠΟΔ επειδή ήταν ανενεργοί.

Οι νέοι διαιτητές θα

[…κλικ εδώ για όλο το άρθρο]

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

Σας γνωρίζουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί η φόρμα της ηλεκτρονικής υποβολής των εκθέσεων διαιτησίας στο http://www.chessfed.net/ked/report.

Τα στοιχεία που απαιτεί η νέα έκθεση διαιτησίας είναι λιγότερα και η υποβολή πολύ εύκολη.

Υποβάλλεται από τον Επικεφαλής διαιτητή και από το αρχείο αυτό θα αντλούνται οι απαραίτητες πληροφορίες για τις επόμενες προαγωγές διαιτητών.

Διαιτητές των οποίων τα ονόματα

[…κλικ εδώ για όλο το άρθρο]

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ 1.2017

Σας γνωρίζουμε ότι όσοι αναδείχθηκαν ως νέοι διαιτητές (ΓΚ) σε σεμινάρια διαιτησίας κατά το διάστημα που δεν λειτουργούσε η Κ.Ε.Δ., δηλαδή από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο του 2016, μπορούν να διαιτητεύσουν κανονικά στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, των Τοπικών Ενώσεων και των σωματείων μέχρι να ενημερωθεί και να εκδοθεί ο νέος Πίνακας Ορισμού Διαιτητών (Π.Ο.Δ.)

[…κλικ εδώ για όλο το άρθρο]

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Αγαπητοί φίλοι,

η Κ.Ε.Δ. ενημερώνει όλους τους διαιτητές της Ομοσπονδίας ότι θα πρέπει έως τις 31/01/2017 να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης ενέργειας για το έτος 2017, η οποία είναι ήδη ανεβασμένη σε ηλεκτρονική μορφή στον αντίστοιχο σύνδεσμο της Κ.Ε.Δ. εδώ

Όσοι διαιτητές έχουν αποκτήσει την ειδική άδεια διαιτησίας της FIDE θα πρέπει να στείλουν σε

[…κλικ εδώ για όλο το άρθρο]

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΕΔ ΣΕ ΣΩΜΑ

Αγαπητοί φίλοι, Η ΕΣΟ στην συνεδρίαση της Πέμπτης 22/12/2016 όρισε τα παρακάτω μέλη της ΚΕΔ: 1. Βύρων Τσορμπατζόγλου (Θεσσαλονίκη). 2. Μιχαήλ Πρεβενιός (Αθήνα). 3. Χρήστος Κοντογιάννης (Πάτρα). 4. Μιχαήλ Κεραμιώτης (Σύρος). 5. Πρόδρομος Γεροντόπουλος (Θεσσαλονίκη).

Η ΚΕΔ στην σημερινή πρώτη τηλεσυνεδρίαση της Παρασκευής 24/12/2016 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 1. Β. Τσορμπατζόγλου – Πρόεδρος 2.

[…κλικ εδώ για όλο το άρθρο]