Αρχείο

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι οι αιτήσεις για προαγωγή διαιτητών θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 15/2/2017.

Οι διαιτητές που επιθυμούν να προαχθούν θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα που βρίσκεται αναρτημένη εδώ.

Στην ανοιχτή ενημερωτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 25/02/2017, θα συζητηθεί η πιθανότητα παράτασης των αιτήσεων προαγωγών διαιτητών.

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Κ.Ε.Δ. για την καλύτερη διευκόλυνση όλων των ενδιαφερομένων αλλάζει τον χώρο διεξαγωγής της ενημερωτικής συγκέντρωσης, που είχε οριστεί αρχικά στο ξενοδοχείο «Ηνίοχος» και απευθύνει την ανοιχτή της πρόσκληση το Σάββατο 25/02/2017 στις 20:00 στο Εντευκτήριο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου στην αίθουσα «Αντώνης Μπέλλος», επί της οδού Δημοσθένους 12 στο Περιστέρι, πλησίον της στάσης του μετρό Αγίου Αντωνίου και της Εθνικής Οδού.

Το κύριο θέμα της συγκέντρωσης παραμένει όπως είχε οριστεί αρχικά η γενική ενημέρωση και τροποποίηση όλων των κανονισμών για το 2017.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, διαιτητές και εκπρόσωποι των Τ.Ε.Δ. να παρακολουθήσουν την ανοιχτή ενημερωτική συγκέντρωση.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Κ.Ε.Δ. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε ενημερωτική συγκέντρωση στην Αθήνα το Σάββατο 25/02/2017 στις 20:00 στο Ξενοδοχείο «Ηνίοχος» επί της οδού Βερανζέρου 26, με κύριο θέμα την γενική ενημέρωση και τροποποίηση όλων των κανονισμών για το 2017.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, διαιτητές και εκπρόσωποι των Τ.Ε.Δ. να παρακολουθήσουν την ανοιχτή ενημερωτική συγκέντρωση.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ 1.2017

Σας γνωρίζουμε ότι όσοι αναδείχθηκαν ως νέοι διαιτητές (ΓΚ) σε σεμινάρια διαιτησίας κατά το διάστημα που δεν λειτουργούσε η Κ.Ε.Δ., δηλαδή από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο του 2016, μπορούν να διαιτητεύσουν κανονικά στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, των Τοπικών Ενώσεων και των σωματείων μέχρι να ενημερωθεί και να εκδοθεί ο νέος Πίνακας Ορισμού Διαιτητών (Π.Ο.Δ.)

[…κλικ εδώ για όλο το άρθρο]

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Αγαπητοί φίλοι,

η Κ.Ε.Δ. ενημερώνει όλους τους διαιτητές της Ομοσπονδίας ότι θα πρέπει έως τις 31/01/2017 να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης ενέργειας για το έτος 2017, η οποία είναι ήδη ανεβασμένη σε ηλεκτρονική μορφή στον αντίστοιχο σύνδεσμο της Κ.Ε.Δ. εδώ

Όσοι διαιτητές έχουν αποκτήσει την ειδική άδεια διαιτησίας της FIDE θα πρέπει να στείλουν σε

[…κλικ εδώ για όλο το άρθρο]