ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΛΠΗ «ΖΕΥΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΓΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΟ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Σχετικά με τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών για τις 29/3/2021 σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Με απόφασή της η Εφορευτική επιτροπή απέστειλε εκ νέου τα εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας συνοδευόμενη από το παρακάτω κείμενο:

«ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΩΛΥΟΜΕΝΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ .

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ»

2. Οι δύο ισχύουσες κάλπες έχουν τα εξής ονόματα:

  • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2021
  • ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει μια κάλπη (π.χ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2021» και το λινκ εμφανίζει διαφορετικό όνομα από αυτό που έχετε επιλέξει, πατήστε επάνω δεξιά το κόκκινο κουμπάκι «ΕΞΟΔΟΣ», κλείστε το φυλλομετρήτη σας (chrome, firefox κλπ) και ξαναπατήστε το λινκ.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή «ανώνυμη περιήγηση» στον φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε.

3. Για να δείτε το αναλυτικό εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία Αναγνωρισμένης Αθλητικής Ομοσπονδίας/Σωματείου/Ένωσης του συστήματος «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ» πατήστε εδώ.