ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για έκτη χρονιά, και μετά από διακοπή δύο χρόνων λόγω του κορωνοϊού, το Σκακιστικό Πρωτάθλημα των Ενόπλων Δυνάμεων &  Σωμάτων Ασφαλείας, το τριήμερο 14 με 16 Ιουνίου 2022, στο Αεροδρόμιο Τατοϊου, στη Δεκέλεια Αττικής.

Οι αγώνες που διοργανώθηκαν από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), με τη συνεργασία της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ), φιλοξενήθηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Λέσχης Δοκίμων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στο Τατόι.

Συμμετείχαν σ’ αυτήν 27 αθλητές και μία αθλήτρια, από το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, τη Πολεμική Αεροπορία,  την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα – Ακτοφυλακή και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Πρωταθλητής με 8 βαθμούς στους 9 αγώνες αναδείχθηκε ο Διεθνής Μαιτρ Αναστάσιος Παυλίδης της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ δεύτερος με τους ίδιους βαθμούς ήταν ο  Αλέξανδρος Παπασημακόπουλος του Στρατού Ξηράς.  Τρίτος με 6 βαθμούς ήταν ο  Κωνσταντίνος Μουρούτης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Για να δείτε το αναλυτικό δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

Για να δείτε την τελική κατάταξη πατήστε εδώ.