ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2018 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτες πανελλήνιες διοργανώσεις του 2018: το 21ο Πανελλήνιο Ατομικό  Πρωτάθλημα Εφήβων και το 20ό Πανελλήνιο Ατομικό  Πρωτάθλημα Νεανίδων για σκακιστές και σκακίστριες μέχρι 18 ετών που διοργανώθηκαν στα Χανιά,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, με συν-διοργανωτές  τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων,  τον Δήμο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Στην κατηγορία των εφήβων πρωταθλητής Ελλάδας ανακηρύχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάκης του Πειραϊκού ΟΣ με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες (7 νίκες, 2 ισοπαλίες). Δεύτερος ήταν ο Νικόλαος Σερπετσιδάκης του ΟΦΗ με 7,5 και τρίτος, μετά την άρση των ισοβαθμιών ο Κωνσταντίνος Τριάντος του ΣΟ Ηρακλείου με 6 βαθμούς.

Στις νεάνιδες πρωταθλήτρια Ελλάδας ανακηρύχθηκε η Ευγενία Τσιβελεκίδου του ΣΟ Καβάλας με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες (7 νίκες, 2 ισοπαλίες) και ακολούθησαν, στην 2η θέση η Αθανασία Χρυσογέλου του ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας με 6,5 βαθμούς και στην 3η θέση η Ευαγγελία Καραβιτάκη της ΣΑ Χανίων με 6 βαθμούς.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες, όλα τα αποτελέσματα, παρτίδες, φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΣΑ Χανίων:www.chaniachess.gr