Δελτίο τύπου 1

0

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΤΡΑ 15 – 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

 

Ξεκινάει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στη Πάτρα στις αίθουσες συνεδρίων του ξενοδοχείου PATRAS PALACE το 5ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

Στους αγώνες παίρνουν μέρος 16 ομάδες και 160 σκακιστές –στριες από όλη την Ελλάδα. Αναλυτικότερα, οι ομάδες που συμμετέχουν είναι:

1 ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
2 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
3 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
4 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
5 ΜΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
6 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
7 ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ
8 ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
9 ΑΟ ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
10 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
11 ΣΟ ΙΚΑΡΙΑΣ
12 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
13 ΣΠΖ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
14 ΝΕΠ
15 ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ
16 ΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Τα πρώτα Έλο της διοργάνωσης είναι οι Ναούμ Σπυρίδων 2229 (Σκακιστική Ακαδημία Χανίων), Σταθόπουλος Ιωάννης 2228 (Πνευματική Στέγη Περιστερίου), Τσακίρης Χαράλαμπος 2182 (ΣΟ Καβάλας) και Παπακωνσταντίνου Δημήτριος 2157 (ΜΑΠΟ Κεραυνός Ωραιοκάστρου). Επίσης συμμετέχουν οι Ιωαννίδης Ευγένιος 1962 (Πνευματική Στέγη Περιστερίου) και η Αβραμίδου Αναστασία 1811 (ΣΟ Πολίχνης) που έχουν τιμήσει τα Ελληνικά χρώματα κερδίζοντας το πρωτάθλημα Ευρώπης στις κατηγορίες τους. Περιττό είναι να πούμε πως συμμετέχουν πολλοί από τους πρωταθλητές και διακριθέντες των πανελληνίων νεανικών πρωταθλημάτων που έγιναν στο Ρίο το καλοκαίρι.

Το site της διοργάνωσης είναι το http://www.essp.gr/neanikaomadika2012/. Εκεί θα μπορείτε να βρείτε αποτελέσματα, live παρτίδες με chat, στατιστικά, φωτογραφίες, καθώς και αναλύσεις και παραλειπόμενα μαζί με γενικότερες πληροφορίες για την πόλη της Πάτρας (και την ιστορία του Σκακιού σε αυτή) στο forum της ιστοσελίδας. Έχουμε επίσης δημιουργήσει λογαριασμό twitter για τη διοργάνωση (@Neanika2012) και flickr (Neanika2012).

Οι θεατές που θα παρευρεθούν στους ειδικά διαμορφωμένους, άνετους χώρους του ξενοδοχείου Patra Palace, θα μπορούν να παρακολουθούν όλες τις παρτίδες που παίζονται εκείνη τη στιγμή live με την βοήθεια projectors, καθώς και μέσω μιας ειδικής εφαρμογής ψηφιακής σήμανσης όπου θα προβάλλονται στοιχεία για τη διοργάνωση σε πραγματικό χρόνο (αποτελέσματα, σχόλια, βίντεο, φωτογραφίες και άλλα), αλλά και γενικότερα στοιχεία για το σχολικό Σκάκι, την πόλη της Πάτρας και τα αξιοθέατά της, τον καιρό εκείνη τη στιγμή και άλλα πολλά.

Διευθυντής Αγώνων ορίστηκε από ΔΣ της ΕΣΟ ο κ. Κωνσταντίνος Σιέμπος

Οργανωτική Επιτροπή ο Πρόεδρος της ΕΣΣΠ κ. Νίκος Διαμάντης και τα μέλη του Συμβουλίου της ένωσης κκ Αλέξης Σπηλιόπουλος και Στάθης Μακρίδης.

Επικεφαλής Διαιτητής ορίσθηκε από την ΚΕΔ ο κ. Γιώργος Γεωργόπουλος.

Ντίρλης Νικόλαος,

Γραφείο Τύπου της Διοργάνωσης

 

 

 

Σχολιάστε


Όνομα*

Email*

Website

Το σχολίο σας*

Αποστολη σχολιου

© Copyright Πανελλήνια Ομαδικά Πρωταθλήματα Παίδων Κορασίδων 2012