ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

Λόγω του τεχνικού προβλήματος στην πλατφόρμα Tornelo δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή των μαθητικών αγώνων που είχαν προκηρυχθεί για το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαρτίου. Παρά τις δύο διαδοχικές προσπάθειες για την διεξαγωγή του 1ου γύρου των αγώνων, το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αποσύνδεσης από την παρτίδα, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι αγώνες συνολικά. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία των παιδιών και των γονέων τους.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Tornelo, οφείλεται σε μια άλλη διοργάνωση που διεξάγεται παράλληλα, την Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα, όπου όλοι οι παίκτες εντάχθηκαν σε ένα μοναδικό group που αριθμούσε πάνω από 1000 παίκτες, κάτι που δεν είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν στην πλατφόρμα και προκάλεσε την έντονη δυσλειτουργία της. Η λύση που εφάρμοσαν την Κυριακή με 4 διαφορετικά groups των 270 παικτών φαίνεται ότι λειτούργησε καθώς οι αγώνες ολοκληρώθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η ΕΣΟ με εισήγηση της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων αποφάσισε να επαναπροκηρύξει τους μαθητικούς αγώνες για τα Σαββατοκύριακα 20-21 και 27-28 Μαρτίου, με διαφορετικό αγωνιστικό πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαρτίου, έτσι ώστε να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή επικάλυψη με το πρόγραμμα της Πανεπιστημιάδας, για να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η επιτυχής διεξαγωγή των αγώνων.

Διευκρινίζουμε τα παρακάτω:

– Όσοι μαθητές/μαθήτριες και ομάδες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή δεν χρειάζεται να το ξανακάνουν.

– Όσοι μαθητές/μαθήτριες επιθυμούν να αποσύρουν τη δήλωσή τους και να τους επιστραφεί το οργανωτικό παράβολο, θα πρέπει πριν την λήξη των αντίστοιχων προθεσμιών να αποστείλουν σχετικό αίτημα στο email της διοργάνωσης, δηλώνοντας: ονοματεπώνυμο και email μαθητή/μαθήτριας, IBAN λογαριασμού επιστροφής και το όνομα δικαιούχου του λογαριασμού.

– Όσες ομάδες επιθυμούν να αποσύρουν τη δήλωσή τους και να τους επιστραφεί το οργανωτικό παράβολο, θα πρέπει πριν την λήξη των αντίστοιχων προθεσμιών να αποστείλουν σχετικό αίτημα στο email της διοργάνωσης, από το email του υπευθύνου της ομάδας δηλώνοντας: όνομα σχολείου, IBAN λογαριασμού επιστροφής και το όνομα δικαιούχου του λογαριασμού.

Για να δείτε τη νέα προκήρυξη των αγώνων πατήστε εδώ.