ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παίξε για την Ελλάδα! – Μεσογειακοί Ομαδικοί Αγώνες “Checkmate Coronavirus”

Kάντε join για να παίξετε με την Ελληνική ομάδα στους Μεσογειακούς Ομαδικούς Αγώνες “Checkmate Coronavirus” στο παρακάτω link!https://lichess.org/tournament/cdOcN4fB

Σας καλούμε όλους, να λάβετε μέρος σε αυτή τη γιορτή ενότητας & αλληλεγγύης, που διοργανώνεται κατά το Ολυμπιακό ιδεώδες της συμμετοχής.

Σας ζητούμε θερμά, να στηρίξετε την ομάδα μας, με σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους και συμπαίχτες και με ΑΠΟΛΥΤΗ τήρηση του fair play. Eλπίζουμε ότι η Ελλάδα να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα χωρίς κρούσματα παραβάσεων – που να είστε σίγουροι ότι η πλατφόρμα του lichess αλλά και οι ορισμένοι administrators θα εντοπίσουν αν υπάρξουν, επιβάλλοντας τις ανάλογες ποινές – που μπορεί να βλάψουν και την προσπάθεια της ομάδας μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως βαθμολογίας και πόντων, (αρκεί να έχουν συμπληρώσει 3 – 5 παρτίδες) μπαίνουν σε κληρώσεις για έπαθλα που δίνει η FIDE και η Μεσογειακή Ένωση (μια εβδομάδα ταξίδι στην Ολυμπιάδα της Μόσχας, μαθήματα με GMs, κλπ).

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει και στα τρία event, (Βullet, Blitz & Rapid) που θα γίνονται από εδώ και στο εξής κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, για τρεις εβδομάδες, από τις 19.30 μέχρι τις 21.30. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 18 από τις 26 χώρες τις Μεσογειακής ένωσης, και αναμένονται σύντομα και περισσότερες, γεγονός που αποτελεί ήδη μια μεγάλη επιτυχία. Περισσότερες πληροφορίες και κανονισμοί στο drive.google.com/f…/d/1LE0tbDR4dErO6-PjCG_wRDTLaY-9nigc/view

Κληρωθέντες για το σιμουλτανέ με την Αναστασία Αβραμίδου σήμερα.

από το Blitz 
tzimask, kostastsa25, vasilikithes, greek_Magnus, veraavra

από το Rapid
alex_trim, ANDREAS_1968T, harrispapak2011, KostasVangos, alexandrospapta

Περισσότερες πληροφορίες για το “Checkmate Coronavirus” στο https://checkmatecoronavirus.com/about

Κάντε Join στο Official Club της ΕΣΟ https://lichess.org/te…/greek-chess-federation-official-club

Για περισσότερα, μπείτε και ακολουθήστε την σελίδα της ΕΣΟ στο facebook https://www.facebook.com/chessfed