ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παίξε με τον GM Γιάννη Παπαϊωάννου! – “Checkmate Coronavirus”

Σήμερα διεξάγονται τα προκριματικά τουρνουά για το αυριανό διαδικτυακό σιμουλτανέ με τον GM Γιάννη Παπαϊωάννου, με bonus την συμμετοχή στις κληρώσεις της FIDE για 1.500 έπαθλα, με κορυφαίο ένα ταξίδι μιας εβδομάδας στην Ολυμπιάδα της Μόσχας!

Το σιμουλτανέ γίνεται σε συνεργασία με το Παίζουμε Σκάκι online

Μπείτε και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στα παρακάτω link.

Πέμπτη 21 Μαΐου
16.00 – 19.00 , Rapid (10′ + 5″)
https://lichess.org/tournament/bfyNBd4W
19.00 – 22.00 , Βlitz (3′ + 0″)
https://lichess.org/tournament/iPbcLJLA

(link για το Official Club της ΕΣΟ)
https://lichess.org/te…/greek-chess-federation-official-club

Όπως ανακοινώθηκε και χθες, οι δράσεις της ΕΣΟ για τον επόμενο μήνα εντάσσονται στο “Checkmate Coronavirus” της FIDE. Οι πρώτες από αυτές τις δράσεις είναι τα προαναφερόμενα δυο προκριματικά τουρνουά για σιμουλτανέ με τον GM Γιάννη Παπαϊωάννου όπου θα γίνει αύριο. Όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και 10 τυχεροί θα κληρωθούν και θα αντιμετωπίσουν τον σπουδαίο Έλληνα GM.

Αύριο κατά την διάρκεια του σιμουλτανέ, θα ανακοινωθούν ποιοι ήταν επίσης οι 25 τυχεροί που κέρδισαν τα μαθήματα με τον GM Γιάννη Παπαϊωάννου.

Θυμίζουμε ότι για να μπείτε στην κλήρωση της FIDE πρέπει να παίξετε τουλάχιστον 5 παρτίδες στο Blitz και τουλάχιστον 3 στο Rapid.

Ενημερώνουμε επίσης, για την δημιουργία Official Club της ΕΣΟ στο lichess, στο οποίο σας καλούμε να γίνετε μέλη https://lichess.org/te…/greek-chess-federation-official-club!