ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Η ΕΣΟ ευχαριστεί θερμά του εθελοντές και τους φίλους σκακιστές που στήριξαν με αγάπη ένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ online αγωνιστικό πρόγραμμα, τουλάχιστον 7 ωρών την ημέρα, που σε 49 ημέρες, είχε 248 τουρνουά, με 12.304 συμμετοχές και 74.096 παρτίδες.

EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά, συλλόγους και προπονητές, που στήριξαν τις διαδικτυακές δράσεις μας – και οι οποίες δεν θα σταματήσουν!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης τους εθελοντές.
Ονομαστικά αναφέρουμε τους Ιωάννη Μακρόπουλο, Αναστάση Τζούμπα και Γιώργο Πελέκη που αφιλοκερδώς αφιέρωσαν εκατοντάδες ώρες στην διοργάνωση των τουρνουά, στα δελτία τύπου και την προώθηση των δράσεων, πάντα με την στήριξη του ΔΣ και των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας. Ευχαριστούμε επίσης την Μαρία Άννα Στεφανίδη για την συνεργασία τις τελευταίες εβδομάδες στα σιμουλτανέ και τα livestream και τις Νίκη Ρήγα και Anastasiya Karlovych για το σπουδαίο φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησαν.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από σήμερα το πρόγραμμα μας θα προσαρμοστεί σε καινούργια δεδομένα και θα ενταχθεί όπως το πρόγραμμα δεκάδων ομοσπονδιών, στην διεθνή δράση FIDE Checkmate Coronavirus .

Kάθε Πέμπτη, από αυτήν την Πέμπτη θα έχουμε δυο προκριματικά τουρνουά για το σιμουλτανέ της εκάστοτε Παρασκευής.
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 25 Μαϊού μέχρι τις 16 Ιουνίου, θα έχουμε Διασυλλογικά Bullet, Blitz και Rapid – τα οποία θα λειτουργήσουν ως ένα Online Grand Prix.

Όλα τα παραπάνω τουρνουά, θα δίνουν θέσεις στους συμμετέχοντες για την κλήρωση και τα εντυπωσιακά έπαθλα της FIDE, το κορυφαίο των οποίων είναι 64+ ταξίδια για μια εβδομάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στην Ολυμπιάδα της Μόσχας το 2021!

Φυσικά ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει σε όσα τουρνουά Checkmate Coronavirus θέλει – το πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.checkmatecoronavirus.com – ενώ και η σελίδα της ΕΣΟ στο facebook  https://www.facebook.com/chessfed¨θα μείνει ενεργή προωθώντας όλα τα ερχόμενα τουρνουά.

Μένουμε ασφαλείς, μένουμε δημιουργικοί, παίζουμε σκάκι online!

Αναλυτικά links με τα σημερινά τουρνουά του Checkmate Coronavirus στην σελίδα
https://www.facebook.com/events/227617505206070/

Κληρωθέντες για τα μαθήματα με τον Γιάννη Παπαϊωάννου από τα τουρνουά στις 17/5 που περνάνε στην Β’ φάση της κλήρωσης.

skaki4fun, knikolak, supermiki, filippos12, Rafael_jajya, Arman_W, fianchettobishopg2g7, anagjohn, helias777, Anavissos, elena07

Η Β’ φάση της κλήρωσης θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, για λόγους διαφάνειας στα γραφεία της ΕΣΟ και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.