ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μένουμε σπίτι και παίζουμε σκάκι … online!

Η Eλληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, στηρίζει με τις δικές της δυνάμεις, την σκακιστική οικογένεια καθώς και την προσπάθεια όλων μας για τον περιορισμό κρουσμάτων του κορωναϊού.

Μένουμε σπίτι και παίζουμε σκάκι … online!

Κάθε απόγευμα στις 19.00, στην δωρεάν πλατφόρμα lichess.org, διοργανώνουμε ένα 2ωρο τουρνουά blitz (3 λεπτά + 2 δευτερόλεπτα ανά κίνηση) για μικρούς και μεγάλους. Κάθε πρωί θα υπάρχει στην σελίδα της ΕΣΟ στο facebook, δημοσίευση με το λινκ για το τουρνουά της ημέρας και τους τρεις πρώτους νικητές της προηγούμενης!

Κάνουμε ματ στον κορωναϊό ! Καλούμε τους συλλόγους και όλους τους φίλους σκακιστές να μεταδώσουν το μήνυμα – και να αποδείξουν ότι το σκάκι μεταδίδεται πιο γρήγορα από τον ιό. Προσκαλούμε άπαντες να συμμετάσχουν περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους σε αυτές τις εβδομάδες καραντίνας. Για περισσότερα, μπείτε και ακολουθήστε την σελίδα της ΕΣΟ https://www.facebook.com/chessfed .

“Προτρέπουμε τον κόσμο σε φυσική απομόνωση – αλλά όχι σε κοινωνική απομόνωση” (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – 22 Μαρτίου 2020)