ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η Κατερίνα Παυλίδου στο 40ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών που διοργανώθηκε από  2 έως 10 Ιανουαρίου 2018 στην  Θεσσαλονίκη, με σύστημα πουλ απλών συναντήσεων και συμμετοχή 10 σκακιστριών. Οι αγώνες έγιναν σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hotel Filippion Thessaloniki  με συνδιοργανωτές την  Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής και  τα σωματεία Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων Θεσσαλονίκης και Σκακιστική Ακαδημία Συκεών Νεάπολης.

Η WIM Κατερίνα Παυλίδου με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες κατέλαβε την 1η θέση  και την ακολούθησαν στη 2η θέση η WFM Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη με 6,5 και στην 3η η WIM Ιουλία Μάκκα με 6.

Περισσότερες πληροφορίες (αποτελέσματα ανά γύρο, τελική κατάταξη , παρτίδες κλπ) στην ιστοσελίδα των πρωταθλημάτων http://chessfed.gr/40_wom_ch/

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2018

Τα  Πανελλήνια Ανοιχτά Ατομικά Πρωταθλήματα 2018, τα οποία ενσωματώθηκαν στο Διεθνές Τουρνουά 40 ΧΡΟΝΙΑ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» 2018 πραγματοποιήθηκαν επίσης από 2 έως 8 Ιανουαρίου 2018  στο ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ» στη Θεσσαλονίκη.

Πρωταθλητής Ελλάδας στο 28Ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα αναδείχθηκε ο FM Ευγένιος Ιωαννίδης (6,5/9) και πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αντίστοιχο ανοιχτό πρωτάθλημα γυναικών αναδείχθηκε η WFM Γεωργία Γράψα (5/9).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Τουρνουά 40 ΧΡΟΝΙΑ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» 2018 http://whitetower2018.com/.