ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Balkan Chess Federation: Προσφορά δωρεάν απεριόριστης πρόσβασης στην εκπαιδευτική πλατφόρμα chesskid.com για το έτος 2023

Η Balkan Chess Federation σε συνεργασία με το Chesskid.com προσφέρει σε όλα τα μέλη της δωρεάν ετήσια (από 1/1/2023 έως 31/12/2023) ChessKid Gold Membership για όλα τα παιδιά μέχρι 12 ετών. Η Ε.Σ.Ο. ως μέλος της Balkan Chess Federation συμμετέχει σε αυτή τη πρωτοβουλία.

Μπορείτε να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://www.chesskid.com/register/kid/group/MVPU36

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας μέσω του ανωτέρω συνδέσμου, ο λογαριασμός θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε Gold Membership.

Σε περίπτωση που το παιδί έχει ήδη λογαριασμό στο chesskid.com και επιθυμεί να τον αναβαθμίσει δωρεάν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Registration Key του Group “GREEK CHESS FEDERATION”: MVPU36. Μπαίνετε στο λογαριασμό και πατάτε το εικονίδιο Settings (πρέπει να συνδεθείτε από browser, όχι από το app). Συμπληρώνετε το πραγματικό ονοματεπώνυμo του παιδιού (first/last name) και το email ενός εκ των γονέων (parent/guardian email). Στη συνέχεια πατάτε στο “Do you have a Group Registration Key?”, εισάγετε MVPU36 και πατάτε Save. Η αναβάθμιση σε αυτή τη περίπτωση δεν θα γίνει αυτόματα αλλά από τον διαχειριστή του συστήματος εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα).

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνική υποστήριξη και επίλυση αποριών σχετικά με το Chesskid.com μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αναστάση Τζούμπα στο 6940460097 ή με email στο at@tzoumpaschesslab.gr .

Πληροφορίες για το Chesskid.com

Το ChessKid.com είναι ειδικά σχεδιασμένο ως ένας 100% ασφαλής και διασκεδαστικός ιστότοπος εκμάθησης σκακιού για παιδιά. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα ενσωματώνει υψηλά πρότυπα ασφάλειας για παιδιά:

  • Δεν υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι ή διαφημίσεις

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ ενηλίκων και παιδιών

  • Οι δάσκαλοι και οι γονείς έχουν πλήρη έλεγχο στους λογαριασμούς των παιδιών και εποπτεία της δραστηριότητάς τους

Στο ChessKid.com τα παιδιά:

  • Βλέπουν διασκεδαστικά εκπαιδευτικά βίντεο

  • Λύνουν προβλήματα και παρατηρούν τη πρόοδό τους κατακτώντας επίπεδα

  • Παίζουν γρήγορες ή αργές θεματικές παρτίδες με τους φίλους τους ή με παιδιά από όλο τον κόσμο

  • Παίζουν παρτίδες με αστεία ρομπότ

  • Συμμετέχουν σε fast chess tournaments και σε match με άλλα Club

  • Διασκεδάζουν μαζεύοντας achievements, stars και trophies