ΕΙΔΗΣΕΙΣ

49ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ελλάδος – Ο «Φυσιολάτρης» “κλείδωσε” την πρωτιά! – Τα αποτελέσματα του 6ου γύρου

49ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ελλάδος

Ο «Φυσιολάτρης» “κλείδωσε” την πρωτιά!

Τα αποτελέσματα του 6ου γύρου

Σκληρές μάχες στη σκακιέρα είχαμε και στον 6ο γύρο στο 49ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ελλάδος, στους αγώνες που έγιναν την Τρίτη 16 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Porto Palace” (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη 546 28),.

Συμμετέχουν 33 ομάδες, εκπροσωπούνται όλες οι γεωγραφικές περιφέρειες και αγωνίζονται περισσότεροι από 400 σκακιστές και σκακίστριες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μαζί τους και διακεκριμένοι παίκτες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ) και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής, με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Porto Palace” .

Οι αγώνες μεταδίδονται «ζωντανά» μέσω της πλατφόρμας chess24.com (στην ηλ/κή διεύθυνση https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/greek-team-championship/) και lichess.com (στην ηλ/κή διεύθυνση https://lichess.org/broadcast/49th-greek-team-championship-2022/)

και υπάρχει live σχολιασμός των παρτίδων με την επιμέλεια του Ζήση Τσακνάκη. Επίσης, κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) καθημερινό bulletin με αποτελέσματα και επιλογή παρτίδων, με την επιμέλεια του Σπύρου Ιλαντζή το οποίο αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΕΣΟ, www.chessfed.gr

Αναλυτικά αποτελέσματα των συναντήσεων υπάρχουν και στη σελίδα των chess-results:

https://chess-results.com/tnr661585.aspx?lan=1

Υλικό, με παρτίδες, φωτογραφίες από τους αγώνες θα υπάρχει και στην ιστοσελίδα της ΕΣΣ Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής:

https://thesschess.gr/

Υπεύθυνος για τη μετάδοση στο Ίντερνετ είναι ο Κλέων Μπάλλας και υπεύθυνος για τις κληρώσεις ο Χρήστος Μπούσιος.

Διευθυντής αγώνων είναι ο Σπύρος-Αυγερινός Γιακουστίδης, ενώ οργανωτικοί υπεύθυνοι είναι τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΟ Στέλιος Λαγογιάννης και Παναγιώτης Παλαιοχωρινός.

Έντυπος χορηγός επικοινωνίας είναι ο Ελεύθερος Τύπος.

Για να δείτε το αναλυτικό δελτίο τύπου πατήστε εδώ.