ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2022

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2022 (ΜΕΧΡΙ 18 ΕΤΩΝ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

Έντυπο δήλωσης συμμετοχής (excel)

Αριθ. Πρωτ. 13945/1.4.2022

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2022

(ΜΕΧΡΙ 18 ΕΤΩΝ)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

 

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
    • Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 30 του ν.4726/2020, όπως η παράγραφος αυτή αντικαταστάθηκε με το άρθρο 67 του ν. 4825/2021, κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 σε πανελλήνιους αγώνες και πρωταθλήματα ή στις τελικές φάσεις πανελλήνιων αγώνων και πρωταθλημάτων συμμετέχουν μόνο σωματεία τα οποία έχουν λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση.
    • Σύμφωνα, επίσης, με διευκρίνιση από τη Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ στο ίδιο καθεστώς εμπίπτουν και οι αθλητές. Δηλαδή, και σε πανελλήνιους ατομικούς αγώνες / πρωταθλήματα ή και στις τελικές φάσεις πανελλήνιων ατομικών αγώνων / πρωταθλημάτων δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές των σωματείων που έχουν λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση.
  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
    • Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 6 της αρχικής προκήρυξης (Αριθ. Πρωτ. 13877/10.3.2022) οι Ενώσεις & Τοπικές Επιτροπές πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να δηλώσουν τη συμμετοχή όλων των σκακιστών και σκακιστριών της περιοχής τους μέχρι και την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 στη Γραμματεία της ΕΣΟ (info@chessfed.gr), με παράλληλη κοινοποίηση στους συνδιοργανωτές (email: storos@otenet.gr).
    • Στο συνημμένο έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριληφθούν όλοι οι σκακιστές / σκακίστριες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και επιθυμούν να αγωνιστούν στους τελικούς αγώνες σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 1 της παρούσας προκήρυξης, καθώς και στο άρθρο 6.2 της αρχικής προκήρυξης (Αριθ. Πρωτ. 13877/10.3.2022).
    • Δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις για τις οποίες θα χρησιμοποιηθεί διαφορετικό έντυπο από το επίσημο υπολογιστικό φύλλο. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά εκτός της τελευταίας στήλης (παρατηρήσεις). Για όσους σκακιστές και σκακίστριες δεν διαθέτουν FIDE ID τα σωματεία πρέπει να επικοινωνήσουν με την ΕΣΟ για την έκδοση των FIDE ID πριν την συμπλήρωση του υπολογιστικού φύλλου. Ο κωδικός ΓΓΑ των σωματείων αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΕΣΟ: http://www.chessfed.gr/archives/category/unions.
  1. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ
    • Για τους αγώνες της τελικής φάσης Επικεφαλής Διαιτητής ορίσθηκε από την ΚΕΔ η ΔΔ Κλεοπάτρα Χαλβατζόγλου.
  1. ΓΕΝΙΚΑ
    • Ισχύει η αρχική προκήρυξη των αγώνων (Αριθ. Πρωτ. 13877/10.3.2022) ως προς τα άρθρα που δεν διαφοροποιούνται.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΡΡΑΣ