ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021

Η φετινή μεταγραφική περίοδος θα διεξαχθεί από 25 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου 2021 σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Εγγραφών – Μεταγραφών της Ομοσπονδίας.

Οι μεταγραφές θα πραγματοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας-εφαρμογής η οποία αφορά αποκλειστικά τα σωματεία – μέλη της ΕΣΟ και η πρόσβαση σε αυτή γίνεται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://www.chessfed.gr/metagrafes/index.php

Για την είσοδο απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης.

Όσα σωματεία έκαναν χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας το 2020 μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια στοιχεία (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης).

Στην περίπτωση που κάποιο σωματείο έχει χάσει τα στοιχεία αυτά μπορεί να τα ανακτήσει πατώντας στην επιλογή «Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;» και «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;»  αντίστοιχα που εμφανίζονται στην σελίδα εισόδου.

Τα νέα σωματεία και τα σωματεία που δεν έλαβαν πέρσι όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, θα λάβουν τα στοιχεία αυτά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην ΕΣΟ. (Παρακαλούμε ελέγξτε εκτός από το φάκελο των εισερχόμενων μηνυμάτων και το φάκελο των ανεπιθύμητων – spam).

Αν κάποιο σωματείο δεν λάβει μέσω email το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ΕΣΟ (info@chessfed.gr) και να αιτηθεί την αποστολή του μέσω mail.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης. Επισημαίνουμε ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα σωματεία υποβάλλουν μέσω της φόρμας αντίγραφο της αίτησης μεταγραφής (υπογραμμένο και σφραγισμένο αρμοδίως), το αντίστοιχο δικαιολογητικό που απαιτείται ανάλογα με το άρθρο του κανονισμού εγγραφών – μεταγραφών, φωτογραφία του αθλητή / αθλήτριας,  καθώς και το αντίγραφο της κατάθεσης του παραβόλου μεταγραφής.

Σημειώνεται ότι δεν θα γίνεται δεκτή η αποστολή αιτήσεων και δικαιολογητικών αποσπασματικά μέσω mail, ταχυδρομικά η δια ζώσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείτε με τη γραμματεία της ΕΣΟ.