ΕΙΔΗΣΕΙΣ

48ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας – Επίδειξη Σιμουλτανέ με τον επί τρεις φορές Πρωταθλητή Ευρώπης GM Arkadij Naiditsch

Αρχίζουν σήμερα Τρίτη 5/10 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 10/10/2021 μετά από 7 γύρους με συμμετοχή 15 ομάδων οι αγώνες του Βορείου Ομίλου του 48ου Πανελληνίου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας στο ξενοδοχείο Porto Pallace στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και είναι ενταγμένοι στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος #BEACTIVE 2021 που υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες, τα αναλυτικά αποτελέσματα, η κατάταξη των ομάδων, φωτογραφικό υλικό και ζωντανή μετάδοση παρτίδων θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα των αγώνων: https://thesschess.gr/

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:00 μ. στο χώρο των αγώνων (ξενοδοχείο Porto Pallace στη Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης Σιμουλτανέ από τον επί τρεις φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Grand Maitre κ. Arkadij Naiditsch.

Το Σιμουλτανέ αποτελεί κεντρική παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Βόρειου Ομίλου του 48ου Πανελληνίου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο ίδιο ξενοδοχείο από τις 5 έως τις 10 Οκτωβρίου 2021 και θα συνεισφέρει στην προαγωγή του αθλήματος και στο άνοιγμά του στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα της πολιτικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής της πόλης (και όχι μόνο) όπως:

Γεώργιος Αρβανιτίδης, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης
Σίμος Δανιηλίδης, Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών
Ευάγγελος Ιωάννου, Δημοσιογράφος
Δημήτριος Κούβελας, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης
Σπυρίδων Μαμαδάς, Επιχειρηματίας
Χαράλαμπος Μαμουλάκης, Βουλευτής Ηρακλείου
Πάρης Μπίλλιας, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Ανδρέας Στοιμενιδης, Πρόεδρος ΟΣΕΤΕΕ
Μιχαήλ Τρεμόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης,

καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΣΟ

Στάθης Ευσταθόπουλος, καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ