Συμπληρωματική Προκήρυξη

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ) εξέδωσε Συμπληρωματική Προκήρυξη για τα Πρωταθλήματα Μαθητών-τριών 2020

32ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (2020)
18ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (2020)

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

1.     ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΣΟ

  • Σύμφωνα με το άρθρο 15 του Αγωνιστικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΕΣΟ, συνιστάται αποχή από τους αγώνες σε όσους είχαν συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID -19 (πυρετός, βήχας,  μυαλγίες, αίσθημα κόπωσης ) τις τελευταίες 14 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων και σε όσους ήρθαν σε επαφή με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα  COVID -19 τις τελευταίες 14 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων.
  • Ο ιατρός των αγώνων, ο οποίος θα φέρει την ευθύνη της εξέτασης και της παραπομπής για έλεγχο COVID-19, μπορεί να απαγορεύσει τη συμμετοχή σε ύποπτα περιστατικά και οι αποφάσεις του θεωρούνται τελεσίδικες. Τα ύποπτα, κατά την κρίση του, κρούσματα θα απομονώνονται και θα αποβάλλονται από τους αγώνες. Αν το κρούσμα επιβεβαιωθεί τη διαχείριση αναλαμβάνει ο ΕΟΔΥ.
  • Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταναλώνουν ατομικά ποτά (νερό, αναψυκτικά) με την προϋπόθεση ότι θα μεριμνούν για την απομάκρυνση των προσωπικών απορριμμάτων τους μετά τη λήξη του γύρου.
  • Σύμφωνα με το άρθρο 1 του Αγωνιστικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΕΣΟ, δεν επιτρέπονται θεατές στους αγώνες. Η είσοδος σε γονείς και συνοδούς δεν επιτρέπεται με εξαίρεση τους συνοδούς ΑΜΕΑ. Επιπλέον για την αποφυγή συνωστισμού στον περιβάλλοντα χώρο, συνιστάται κάθε μαθητής - μαθήτρια να συνοδεύεται το πολύ από ένα συνοδό.

2.     ΓΕΝΙΚΑ

  • Ισχύουν τα άρθρα της αρχικής προκήρυξης (Αριθ. Πρωτ. 11547/3-7-2020) που δεν διαφοροποιούνται.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ