Δελτίο τύπου 4ης αγωνιστικής

0

Τέταρτος γύρος Νεανικών στην Πάτρα και στις περισσότερες κατηγορίες ξεχωρίζουμε ήδη αθλητές και αθλήτριες που στοχεύουν ψηλά.

Γαβριήλ και Τσαγκαράκης στην Α-08 έχουν 4 στα 4, όμως στον επόμενο – πρωινό – γύρο θα παίξουν το πρώτο ντέρμπι της κατηγορίας μεταξύ τους. Στο λόμπυ του ξενοδοχείου το διαδίκτυο θα φλέγεται!

Στην Κ-08 η Καραβιτάκη είναι μόνη με 3 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει τη Λαγογιάννη που ακολουθεί με 2,5. Κατερίνα και Αγγελική Κατσιδήμα στη δεύτερη σκακιέρα, αυτό κι αν είναι ντέρμπι!

Α-10, ο Κατοπόδης με 4 βαθμούς, αντίπαλος με το Σπυρόπουλο (3,5 βαθμούς) στον επόμενο γύρο.

Για τα Κ-10 4ος γύρος ακολουθεί την Πέμπτη, με την Τσιβελεκίδου να έχει τους 3 βαθμούς στην κορυφή και την Μπεράντζε να ακολουθεί με 2,5. Στον επόμενο μεταξύ τους.

Η Α-12 κλέβει το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής για τα αγόρια, με Γιαννουλάκη εναντίον Ιωαννίδη στο 5ο γύρο. Αναμένουμε.

Στην Κ-12 οι Καραθανάση, Πετράκη και Δασκαλάκη έχουν από 3,5 βαθμούς, οπότε έχουμε δρόμο ακόμα.

Ο Κελιρές στην Α-14 μέχρι στιγμής δείχνει να κάνει περίπατο (4 στ 4), όμως οι κληρώσεις τώρα δυσκολεύουν και η κατηγορία περιλαμβάνει επίσης Παπαδόπουλο, Κουσκούτη, Δρακουλάκο και Αλεξιάδη.

Περίπατο έχει κάνει και η Αβραμίδου ως ώρας (4 βαθμοί) και αύριο αντιμετωπίζει τη Μόσχου (3 βαθμοί).

Αγόρια-16 ή «Άντρες έτοιμοι για…» όλα τα αγωνιστικά επίπεδα πλέον. Τους είδαμε και στην Α’ Κατηγορία λίγες μέρες πριν, δε δείχνουν σημάδια κούρασης όμως. Αντιθέτως. Στον επόμενο Νικολάου – Κούρκουλος-Αρδίτης, Παπαδόπουλος – Σταθόπουλος, Καλογερής – Γουλούτης και πάει λέγοντας.

Λιάπη-Ζενεμπίση με Μαρκάκη, οι πρωτοπόρες στην Κ-16, με 3 βαθμούς η καθεμία.

Φυσικά και αντίπαλες στον επόμενο γύρο.

Η Πέμπτη περιλαμβάνει δύο γύρους, ξεκινώντας στις 9:30 το πρωί. Όπως είπε κι ο Επικεφαλής Διαιτητής λοιπόν στην έναρξη του 4ου γύρου «όχι κλαμπάκια απόψε, ξεκούραση!»

Επίσης, και στους διαιτητές και διοργανωτές που θα τη χρειαστούν ίσως περισσότερο απ’ όλους.

Γραφείο Τύπου

Διαμάντης Νίκος

© Copyright Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα Σκάκι 2013 - Theme by Pexeto