ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωταθλητές Ελλάδας ο Θάνος Μαστροβασίλης και η Ιουλία Μάκκα

Με πρωταθλητή Ελλάδας τον GM Θάνο Μαστροβασίλη και πρωταθλήτρια Ελλάδας την WIM Ιουλία Μάκκα ολοκληρώθηκαν σήμερα 20/12, το 68ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα και το 41ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών για το 2018.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Φιλίππειο στην Θεσσαλονίκη με συνδιοργανωτές την ΕΣΟ, την ΕΣΣ Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής και τον ΜΑΠΟ «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου. Διευθυντής αγώνων ήταν ο Βασίλης Τσαρουχάς.

Ο Θάνος  Μαστροβασίλης συγκέντρωσε 7 βαθμούς σε 9 αγώνες (6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα), στην 2η θέση τερμάτισε ο πρωταθλητής εφήβων Ευρώπης Ευγένιος Ιωαννίδης με 6,5 βαθμούς και 3ος ο Σταμάτης Κούρκουλος-Αρδίτης με 6.

Στις γυναίκες η Ιουλία Μάκκα με νίκη στον τελευταίο γύρο έφτασε στους 7,5 βαθμούς (7 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) και κατέκτησε την 1η θέση. Στην 2η θέση τερμάτισε η Κατερίνα Παυλίδου με 7 βαθμούς και στην 3η η νεαρή σκακίστρια από την Καβάλα Ευγενία Τσιβελεκίδου με 5,5.

Όλα τα αποτελέσματα, η τελική βαθμολογία, οι παρτίδες και φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες στην ιστοσελίδα των πρωταθλημάτων: http://chessfed.gr/champs2018/