ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά το Σκακιστικό Πρωτάθλημα των Στρατιωτικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 27 έως 29 Μαρτίου 2018  στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά. Συμμετείχαν 44 αθλητές και 1 αθλήτρια από οκτώ (8) Σχολές

Πρωταθλητής, σημειώνοντας 8.5 βαθμούς στους 9 αγώνες του, αναδείχθηκε ο Ιωάννης Τετεπουλίδης, της Σχολής Ικάρων (ΣΙ). Δεύτερος με 7.5 βαθμούς ήταν ο Αλέξανδρος Παπασημακόπουλος, της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), και τρίτος με 7.5 βαθμούς επίσης αναδείχθηκε ο Αναστάσιος Παυλίδης της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΑΕΑ). 

Στην Ομαδική βαθμολογία πρώτη αναδείχθηκε η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΑΕΑ) με 19 βαθμούς, δεύτερη ήταν η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) με 18.5 βαθμούς και τρίτη ήταν η Σχολή Ικάρων (ΣΙ) με 18.5 βαθμούς  επίσης.

Για να διαβάσετε το σχετικό δελτίο τύπου, να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες πατήστε εδώ.