ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΛΙΡΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

natyouth20cupsΟλοκληρώθηκαν με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, και συμμετοχή 49 αθλητών και 26 αθλητριών μέχρι 20 ετών, τα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα νέων ανδρών – νέων γυναικών στα Χανιά. Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν από την ΕΣΟ και την Σκακιστική Ακαδημία Χανιών στην εξαιρετική αίθουσα του κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου Κ.Α.Μ (Μεγάλο Αρσενάλι) στο Ενετικό λιμάνι της πόλης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ).

Πρωταθλητής στην κατηγορία νέων ανδρών ανακηρύχθηκε ο GM Ανδρέας Κελίρης με  7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Στη 2η θέση ο FM Ευγένιος Ιωαννίδης με 7/9 και 3ος ο FM Γιάννης Σταθόπουλος μετά την άρση των ισοβαθμιών με 6,5/9.

Στο πρωτάθλημα  νέων γυναικών σημειώθηκε τριπλή ισοβαθμία στην 1η θέση. Πρωταθλήτρια σύμφωνα με τα κριτήρια αναδείχθηκε η Ευαγγελία Πετράκη με 7/9, ενώ τη 2η και 3η θέση κατέλαβαν η Ευαγγελία Καραβιτάκη και η Αμαλία Κουτσίδη αντίστοιχα, επίσης με 7/9.

Περισσότερες πληροφορίες (αποτελέσματα, βαθμολογίες, παρτίδες, φωτογραφίες κλπ) στην ιστοσελίδα των αγώνων.