ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διάλεξη στο Internet με θέμα το Anti cheating

eso1Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η  διάλεξη με θέμα το Anti cheating, που διοργάνωσε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων Διαιτητών και Σκακιστών για τους κανονισμούς Anti cheating της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE).

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε on line στις 12 Οκτωβρίου, 19.00-22.00 και την παρακολούθησαν ζωντανά 39 άτομα από 30 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Εισηγητές ήταν ο Διεθνής Διαιτητής, Καθηγητής Διαιτησίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της FIDE Τάκης Νικολόπουλος και ο  Διεθνής Διαιτητής και Καθηγητής Διαιτησίας Μιχάλης Πρεβενιός, ενώ το θέμα του Anti cheating στην FIDE On Line Arena ( η πλατφόρμα της FIDE για παιχνίδι στο Internet) παρουσίασε ο Μιχάλης Καλούμενος, Πρόεδρος  της Επιτροπής FIDE On Line Arena.

Στη διάλεξη συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι κανονισμοί Anti cheating της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE), η εφαρμογή μέτρων από τους διοργανωτές των τουρνουά και ο τρόπος αντιμετώπισης των περιπτώσεων από τους Διαιτητές, ενώ δόθηκαν και πολλά παραδείγματα από πραγματικά περιστατικά.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα ονόματα αυτών που παρακολούθησαν τη διάλεξη.

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη online ζωντανά, η διάλεξη θα είναι διαθέσιμη μαγνητοσκοπημένη, ελεύθερα με προεγγραφή.

Πληροφορίες στον ΙΑ Μιχάλη Πρεβενιό :

E-mail: mprevenios@gmail.com