ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2015

protathlima ed sa 2015Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σκακιστικό Πρωτάθλημα των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας του 2015, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 25 έως 27 Μαΐου στο Αεροδρόμιο Τατοϊου, στη Δεκέλεια Αττικής.

Συμμετείχαν  23 αθλητές και 1 αθλήτρια από τέσσερα Επιτελεία και Σώματα Ασφαλείας. Το Πρωτάθλημα περιελάμβανε 9 γύρους, ενώ οι αγώνες έγιναν με κανονισμούς Γρήγορου Σκακιού.

Πρωταθλητής, σημειώνοντας 9 βαθμούς και κερδίζοντας και τους 9 αγώνες του, αναδείχθηκε ο Αναστάσιος Παυλίδης, της Αστυνομίας.  Δεύτερη με 6.5 βαθμούς αναδείχθηκε η Κατερίνα Παυλίδου, επίσης της Αστυνομίας, που ήταν και η μοναδική αθλήτρια των αγώνων και τρίτος με 6 βαθμούς αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μουρούτης του ΓΕΑ. Μαζί του ισοβάθμισαν στη τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα ο Κωνσταντίνος  Νικολόπουλος του ΓΕΣ και ο Ανδρέας Νικομάνης του ΓΕΑ.

                                                                 

Στην Ομαδική βαθμολογία πρώτη αναδείχθηκε η Ελληνική Αστυνομία με 20.5 βαθμούς, δεύτερο ήταν το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) με 17.5 βαθμούς και τρίτο το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) με 15.5 βαθμούς.

Περισσότερες πληροφορίες στο αναλυτικό δελτίο τύπου.

Ατομική Βαθμολογία.

Ομαδική Βαθμολογία.

Φωτογραφίες.