ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΑΝΟΣ ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2015

ydra15Με εκπλήξεις στις κρίσιμες παρτίδες του σημερινού τελευταίου γύρου και ανατροπές στην τελική κατάταξη ολοκληρώθηκε το 65ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα και το 38ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών που διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, σε εξαιρετικές συνθήκες, στην Ύδρα με συνδιοργανωτή τον ΣΟ Ύδρας.

 

Στο πρωτάθλημα των ανδρών πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Θάνος Μαστροβασίλης με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες. Στη 2η θέση τερμάτισε ο Βασίλης Κοτρωνιάς με 6 βαθμούς χάνοντας στην σημερινή κρίσιμη παρτίδα από τον Τάσο Παυλίδη. Ο Γιάννης Νικολαϊδης ήρθε 3ος επίσης με 6 βαθμούς.

 

Στις γυναίκες πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Παυλίδου συγκεντρώνοντας 6,5 βαθμούς σε 9 αγώνες, ενώ η περσινή πρωταθλήτρια Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη έμεινε μισό βαθμό πίσω στην 2η θέση, μετά την ήττα στον τελευταίο γύρο από την Εύη Μάκκα. Την 3η θέση κατέλαβε η Μαρία Κουβάτσου με 5,5 βαθμούς ξεπερνώντας στα κριτήρια ισοβαθμίας την 15χρονη Σταυρούλα Τσολακίδου που συγκέντρωσε τους ίδιους βαθμούς αλλά έμεινε στην 4η θέση.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα των αγώνων http://panellinio2015.skakihydra.gr/index.php/home/