ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντική επιτυχία της Σταυρούλας Τσολακίδου στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Rapid και Blitz στην Καβάλα

Αν και δεν αγωνίσθηκε στην ηλικιακή της κατηγορία (Κορίτσια-15) αλλά στην ισχυρότερη κατηγορία Οπεν-17, η 14χρονη Καβαλιώτισα Σταυρούλα Τσολακίδου σημείωσε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα. Στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Blitz που έγινε στις 16 Ιουνίου στην Καβάλα με 8/9 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ενώ και στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Rapid που προηγήθηκε στις 14-15 Ιουνίου με 5/6 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Την προσπάθεια της Σταυρούλας στηρίζει ως επίσημος χορηγός ο ΟΤΕ.

Ο δεύτερος Έλληνας που κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ήταν ο επίσης Καβαλιώτης Ιορδάνης Κρίκογλου που με 7/9 ισοβάθμησε στην 1η – 2η θέση και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Όπεν-11 στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Blitz.

Στην Καβάλα ξεκινούν σήμερα Τρίτη 17/6 τα Ευρωπαϊκά Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα (7-17 ετών) που θα ολοκληρωθούν στις 26/6/2014.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διεθνείς διοργανώσεις στην Καβάλα μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα των αγώνων http://www.chesskavala.gr/euroschools2014/